на

Финалът на Miss Arena наближава

Финалът на онлайн-конкурса Miss Arena е насрочен за 13 февруари, вторник, вечерта. 16-те финалистки ще дефилират по бански и casual-дрехи в столичния Zenobia Club. По същото време гласуване онлайн ще определи и крайните победителки.

Miss Arena е първият конкурс за красота, който се организира изцяло online. Протича в 3 кръга, като номинираните се определят от посетителите на сайта. От началото на надпреварата страницата на Miss Arena регистрира средно 1 380 000 посещения дневно. За този период са се записали за участие 1 284 момичета.

Целта на организаторите от сайта Arenabg.com и Make Up – The Image Agency е да открият красиви и интересни лица, които не са професионални модели и които впоследствие ще бъдат лансирани у нас и в чужбина.
Както вече писахме тук, доста от финалистките вече са се изявявали и на страниците на Playboy – в рубриките „Бъдещи звезди“, Give Me 5 и Fashion (Мануела, Зорница, Цвети, Евелина и Албена), а други тепърва ще получат шанс да се изявят в списанието и в организираните от него конкурси.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s