на

Изкусителката Невянка напуска Острова

23 ноември, Press release
Невянка е първата елиминирана изкусителка. Тя ще напусне „Есмералда” тази вечер. Обвързаните мъже ще вземат единодушно решение да си кажат „сбогом” с 21-годишното момиче и ще аргументират своя избор с постоянното спане на Невянка и липсата на контакт помежду им.
Изкусителката напуска риалити сериала твърде рано, за да намери своята истинска любов – Алтан, първият изгонен изкусител. В момента двамата живеят заедно, макар и в различни градове – Варна и София.

Отново в „Есмералда” тази вечер ще избухне и расистки конфликт. Калина ще признае, че е расистка и „органически” не понася ромите. Роси осъзнава, че агресивното държание на Калина е на етническа основа. „Не мога да си обясня, за мен расистите са ограничени хора.”, ще каже ромското момиче. „Ще омета плажа с нея. Със сигурност ще я пребия!”, ще се закани пловдивчанката Калина, която е едва на 20 години.
Освен елиминирането на Невянка, тази вечер в „Островът на изкушението” ще видим как мъжете изкусители пожелават на Кики нов мъж, докато Андрей се перчи, че след шоуто ще я изгони от вкъщи… как след романтична среща Милена открива за себе си Тото, докато Филип очаква от Златка това, което никой друг, освен Милена не може да му даде…

Осми епизод на „Островът на изкушението” ще започне с репликата на Кики „Май сега разбрах, че изобщо не съм го обичала!”. Силно наранена от думите на Андрей, Кики ще се притесни за реакциите на своите родители, които следят риалити сериала – „Баща ми ще вземе пушката и ще го застреля!”. „Аз съм вече сингъл.”, ще заяви накрая момичето и ще хвърли гердана, символ на връзката й с Андрей.
Всички в „Диаманте” ще вдигнат наздравица за Кики и ще й пожелаят нов, „истински мъж”. Милена дори ще я посъветва да хвърли пръстена си в „Огъня на откровението”, защото Андрей няма да може да го извади оттам.

През това време в „Есмералда” Андрей ще се забавляваше със своята любимка Калина и няма да спести грубиянските си коментари – „Няма по-хубаво място за приключване на една връзка. Това ще й е единайсетото гонене от вкъщи (говори за Кики). Досега съм я гонил десет пъти!”, ще се похвали пред всички Андрей.
В епизод осми ще започнат и „празненствата” по случай рождения му ден. Партито ще стартира с поздрава на изкусителките. Те дружно ще изпеят „Happy birthday to you!”, Андрей ще духне всичките 37 свещички. Ще последва бой с торта, приключил с нежен щурм от целувки. Всички ще бъдат омазани с вкусната глазура и заедно ще се изкъпят в морето…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s