bTV избра звездите в Dancing Stars

на

Двойките ще бъдат 14, сред участниците има и двама депутати
(Press release, 29 август, bTV)

Поради големия интерес към първото издание на Dancing Stars в България bTV избра 14 звездни двойки, вместо предварително обявените 12. Критериите, по които беше взето решение коя звезда с кой танцьор ще се състезава за победата, са както физически, така и психологически. Според правилата на оригиналния формат двойките трябва да с подходящи пропорции на височина, като мъжете да са по-високи от жените. Най-високият участник в шоуто сред мъжете е 1,90 м., а най-ниският – 1,73 м. Сред жените най-високата дама е 1,75, а най-ниската – 1,62 м. Токчетата на жените в Dancing Stars достигат 7 см. при латиноамериканските танци, разкриха от екипа.

Двойките бяха формирани и на базата на психологически тестове, които показват кой с кого би си паснал най-добре на дансинга по време на състезанието, както и по време на безкрайните репетиции. Участниците отговаряха на въпроси като „Имате ли по-богата фантазия от другите?”, „Отдавате ли голямо значение на външния си вид?” и др.
Първите тренировки започват в началото на септември. Между избраните има двойка, която ще се срещне за първи път на летището, когато една от звездите ще се завърне от чужбина специално за участието си в Dancing Stars. Друга звезда е ангажирана служебно отново извън границите на България в една от най-горещите точки на света, където се води война. След приключването на друг служебен ангажимент, участничка в шоуто наскоро се завърна от Пекин. Сред звездите на Dancing Stars са и двама депутати.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s