Хванати по "Диема"

на


Три вечери след старта на скандалното ново риалити “Хванати в изневяра” може накратко да се обобщи: шоуто е очевадно режисирано, но това не му пречи да жъне успех сред широките маси.
Очевидно българската публика е била зажадняла за подобен тип зрелища, в които участниците се псуват, бият и повтарят едно и също възклицание по няколко пъти, при това с перфектна дикция.

Бързо проучване сред форумите показва, че повечето хора взимат съвсем насериозно случващото се, което говори добре за режисьорите и актьорите. Има и изгарящи от нетърпение да „поръчат“ гаджетата си за подобно детективско разследване…
Останалите – които осъзнават, че всичко е драматургия и постановка – обаче изглеждат не по-малко доволни от видяното. Преобладават мненията, че в сравнение с американския оригинал, нашата версия изглежда много по-автентично и забавно.
Процентът на зрителите, които са изцяло разочаровани от 30-минутните серии, изглежда пренебрежимо малък, или поне такива са моите наблюдения.
“Дано след тези 38 режисирани епизода заснемат и някакви с реални хора”, коментира посетител на форума в Telemaniac.com. Същото бих казал и аз. Не зная дали ще следя със същия интерес оставащите серии от първия сезон, но със сигурност бих хвърлил повече от едно око на втория, дано да има такъв.

Най-големият проблем на “Хванати в изневяра” е в парадокс, свързан с програмирането му в късния часови пояс. От една страна – няма как шоуто да се излъчва в по-ранен час, тъй като е твърде скандално и съдържа нецензурни кадри и изрази. От друга страна обаче, онези, които най-много биха му вярвали и биха му се възхищавали със зяпнала уста, след 22 ч вече са се пренесли в страната на сънищата…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s