"Забранена любов"

на(Press release)

С маски на лицата позират героите на „Забранена любов” в специална фотографска сесия дни преди премиерата на първата българска серийна драма. Продукцията на „Нова телевизия” ще бъде в ефир в началото на октомври.

„Използваме маски, защото те вълнуват нашето любопитство, и винаги желаем да надникнем зад маската, за да открием истината”, обясниха от продуцентския екип. Избрани са венециански маски, защото чрез тях гражданите на Венеция могли да имат тайни любовни и сексуални връзки, а понякога дори да купуват и продават сексуални услуги, без страх от евентуално разпознаване или наказание…Животът ни учи, че рано или късно маските падат и ние откриваме кой се крие зад тях.

Идеята е, че и героите във филма свалят маски и разкриват истинските си лица – като в истинска история за истински хора.

По проекта „Нова телевизия” работи с „Фриментал” (fremantlemedia.com) – компанията, реализирала „Забранена любов” в Австралия, Германия, Швеция, Гърция, Унгария и Хърватия, и призната за един от най-големите експерти по серийна драма.

Продукцията на „Нова телевизия” е изцяло авторска. По нея работи екип от над 100 български режисьори, сценаристи, оператори и актьори.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s