Местят Юлиан Вучков сутрин

на(TV2 Press release)
От този уикенд професор Вучков сменя деня и часа си на излъчване. Зрителите ще могат да го гледат всяка неделя сутрин от 9:00 часа.
Засега професорът ще води от старото си студио, но от тази седмица започва работа по нов дизайн и визия. „Все пак студиото в момента е направено специално за вечерното предаване. За неделя сутрин имаме нови идеи, които сега разработваме и скоро ще зарадваме зрителите с нова визия на „Времена и нрави”, допълва програмният директор на TV2 Евгений Джуров.
Предаването няма да променя формата си. То остава три часа и ще е разделено на три части както досега – тема, разговор със зрители и гост в студиото.

Коментар:
Тази промяна всъщност може да се тълкува като „спасяване“ на устатия професор. Новите собственици на TV2 първоначало искали да спрат предаването му изцяло. За тях било недопустимо техен водещ да бъде подиграван и оплюван в продължение на цял час точно в съботния праймтайм на медията. Промяната в дизайна на студиото също изглежда логична. Повечето фенове на Вучков така и не успяха да приемат и преглътнат луксозния интериор, сред който професорът проповядва своя популизъм.
От тази гледна точка, промяната на началния час и студиото са не само логични, но и дори доста закъснели.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s