Телефонът, който може всичко

на


Крайно време беше да има телефон с малко повече функции, нали? Какво ще кажете за апарат, който може да превежда разговорите ви на различни езици в реално време, да служи като прожекционен апарат, хармоника и дори самобръсначка? За елементарни функции като GPS-навигация въобще няма какво да говорим. А най-добре би било, ако можеше и да прави кафе – при това не един, а няколко вида.

Запознайте се с Pomegranate phone – ефектната концепция на рекламната агенция Bristol Group – Halifax, Nova Scotia, Canada , с която се промотира пред целия свят малката и слабоизвестна канадска провинция Нова Скотия (55 000 кв. км). Проектът „Come to Life“ е похарчил сериозен бюджет – над 300 000 долара, но ефектът е огромен. „Решихме да подходим нетрадиционно и да се възползваме от масовата истерия на активната част от населението в развитите държави към нови и нови високотехнологични устройства от ежедневието. Това ни се стори добър начин да достигнем до максимално голяма аудитория от различни страни“, обяснява Стейси Джоунс-Окснър, един от инициаторите на проекта.

От септември 2008 г. досега сайтът Pomegranatephone.com е бил посетен от милиони хора от над 200 държави. Първоначално там по ефектен начин те запознават с всички екстри на уникалния нов телефон. Всяка от функциите е илюстрирана с отделен рекламен клип, реализиран в най-добрите традиции на gsm-рекламите.
Когато кликнеш върху бутона „Видях достатъчно“, за да си поръчаш доставка на чудесното устройство, те очаква надпис: „Един ден може и да имаш всички тези функции в своя телефон. Сега ние ти предлагаме да посетиш място, където има всичко“.

Така че, засега Боб Дилън ще трябва още малко да почака, преди да започне да изпълнява някои свои песни на телефона си.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s