Цитат на деня


Освен че е умен, интелигентен и с хубави очи на кошута, Емил се оказа и суперактьор от школата на съветския професионален театър. Той е на път да надмине бившия партиен секретар на Народния театър Любомир Кабакчиев, лека му пръст, по навлажнен поглед, обран глас, изпълнен с мъзгата на внезапно втурналото се навън вълнуваща зрителя вълнение.

Сценката с влизането в къщата на шоуто беше незабравима – хиляди зрители се ловнаха на сценарния трик – Кошлуков се изправи пред всички ни в ролята на Хамлет, политическият принц датски от Старозагорския затвор, и се запита гласно: дали е по-достойно за духа да бъде или да не бъде, да влезе или да не влезе, да илзеле или не, щом вътре вече е внукът на идеологическия му врак Тодор Живков.

Пиеската заприлича на бездарен шарж с претенциите на щрихиран портрет, нахвърлян от безработен художник, който кибичи в кварталната кръчма и драска със синя химикалка върху малко употребена салфетка профилни скици на присъстващите с надеждицата да бъде почерпен с по едно малко от всеки шаржиран.

Журналистът Румен Леонидов коментира старта на VIP Brother 3 във в. „Шоу“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s