Wanted: Новото лице

на

(Press release)

Най-новият риалити проект на предаването на TV2 „Градски легенди” се казва „Новото лице”. В него се дава възможност на интересни и нестандартни личности да станат популярни лица от екрана.
За първи път в родния ефир зрителите имат възможността да водят телевизионно предаване и да разпитат любимите си звезди за всичко, което ги интересува. Ограничения за пола, възрастта или външния вид на участниците в „Новото лице” няма. Важното е да имат желание да станат известни и да не се притесняват от камерата.
Всеки, който желае да участва трябва да напише кратка информация за себе си и да приложи снимка. Екипът на предаването очаква писмата на gradski.legendi@tv2.bg и София 1618, ул. Киевска 31, за „Градски легенди”.

След първичното отсяване десетима финалисти ще имат възможността да се запознаят с процеса на създаване на светското шоу, да направят първите си стъпки пред камера и дори да заменят Вили Сечкова, Антон Стефанов и Денди. Ментори на финалистите ще бъдат едни от най-популярните лица от тв екрана, а специално жури ще оценява кандидатите. Членовете на журито се пазят в дълбока тайна. Победителят в „Новото лице” ще получи своя собствена рубрика в „Градски легенди” наесен.

От тази седмица „Градски легенди” има нови дни и часове на излъчване. Предаването, в което историите се раждат, ще се излъчва всеки четвъртък от 23.00 часа. Второто издание за седмицата пък остава в неделя, но ще започва с половин час по-рано – в 21.30. Промяната се налага заради старта на „Размяна на съпруги” и ще е в сила до началото на юни.

„Градски легенди” се излъчват в ефира на TV2 в четвъртък от 23.00 часа и в неделя от 21.30.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s