Део при Азис довечера

на


(press release)

Део гостува във „Вечерното шоу на Азис” тази вечер от 22 ч по TV2. Победителят във VIP Brother 3 ще сподели, че все още се адаптира към външния свят след двумесечната изолация в Къщата. Той обяснява и как е компенсирал липсата на секс и дали има нещо, което да е направил и от което да се срамува, докато е бил затворен.
Део ще изпадне в откровения и ще признае, че нощният живот и работата му като барман са го тласнали към наркотиците, тъй като ги е използвал като стимулатор. Но фактът, че се е измъкнал от барманската професия, му е помогнал да спре. Спортът също му оказва голямо влияние да се пребори със зависимостта си. „Дичо ме спаси от наркотиците, като ме заведе на бокс. Не се притеснявам да говоря за това, те са били част от мен, но вече съм се преборил”, ще обясни чаровният тв водещ пред Азис. На въпрос на Азис какво работи в момента Део отговаря: „Безработен съм, водя по халтури. Живея нормално, миналата година съм платил 6000 лв. данъци”. Макар че все още няма книжка и не умее да шофира, емоционалният Део споделя, че си мечтае за магистрала до морето, където може да кара любимия си уиндсърф. Той ще довери на Катето и Азис, че с нетърпение очаква момента, в който двамата с Лора ще заминат да карат сърф на турски остров. Оказва се, че това е същият сърфиски остров от филма „Прогноза”. Гостът ще разкаже, че също така с голямо вълнение очаква датата 20 май, когато ще се появи първият албум на Лора Караджова.
В края на предаването, по повод победата му във ВИП Брадър, Део ще признае: „Не мога да оценя тази победа, не съм мечтал за нея, но съм щастлив, ще събрахме толкова много пари”. Той ще довери, че се чува ежедневно с Кристиян, момчето в инвалидната количка с ангелски глас.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s