Есенната програма на "Ялта"

(press release)

На 19-ти септември специален гост на откриващото събите за този сезон в Ялта ще е влюбеният в България диджей – кралят на мелодичния хаус Sandy Rivera. Това ще е първото парти от поредицата големи събития, които ще ни предложи най-добрият български клуб през есента.
На 3-ти октомври зад пулта ще е един от пионерите на хауса, който не се нуждае от представяне – Dave Seaman (Дейв Сиймън). Диджеят, който има миксирани над 25 компилации за култовите Global Underground u Renaissance, ще зарадва българските фенове и с парчета от най-новия си албум, чиято премиера ще е в края на септември.
За Ялта октомври ще премине под знака на прогресива – хаус, техно, транс, но и на артистите от световно известния лейбъл Renaissance.
Затова на 17-ти октомври клубът e осигурил присъствието на още една хаус емблема – Herman Cattaneo (Ернан Катанео). Диджеят, който не еднократно е доказвал уменията си във висшия пилотаж при миксирането пред българска публика със сигурност ще разтърси отново София.
Gareth Emery (Гарет Емери) e следващото голямо име, което ще акустира в Ялта на 23-ти октомври. Талантливият английски транс DJ и продуцент се утвърди като един от най-иновативните, уникални и вълнуващи фигури в съвременната музикална сцена. Постоянно убягващи категоризация, парчетата му се простират в транс, прогресив, електро и техно звученето, като отдавна негови фенове са Armin, Tiesto, Oakenfold и Judge Jules. Талантът му е забелязан и оценен и от Ferry Corsten и Paul van Dyk, предричайки му звездното бъдеще.
А именно Ferry Corsten ще е следващата супер звезда, която ще видим в Ялта на 6-ти ноември. Холандският транс диджей неизменно е в Топ 10 на най-добрите диджей в света през последните 5 години. Определян като „архитект, пионер и подбудител” на глобалното влияние на транс музиката, той създава едни от най-завършените, енергични и мелодични парчета в денс музиката, носещи подписа на необикновения му стил.
Дата 13-ти ноември е запазена за признатия по цял свят за парти икона, световноизвестният Roger Sanchez (на снимката).
Седмица след него, на 21-ви зад пулта в Ялта ще е Sharam, половинката от култовия тандем Deep Dish. Със стилното си електро-хаус звучене и нестихващ стремеж да прехвърли границите в денс музиката, Sharam отново ще взриви клуб Ялта.
На 19-ти декември ще посрещнем всенародния любимец, нюйоркската хаус легенда Victor Calderone, превърнал се в синоним за българските клъбъри на качествено забавление.
Билетите за всички партита се продават в мрежите на Еventim и Ticketstream, както и на Белия бар в Ялта.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s