Life по Нова – браво!


От днес по Нова телевизия тръгва един от най-качествените крими-сериали, произвеждани в Америка напоследък – „Доживот“ (Life). Писал съм за него в този сайт точно преди 2 години (цъкни и чети тук).
Не зная доколко поредицата за симпатичния детектив Чарли Крюс ще предизвика масов интерес у нас. За мен сериалът е твърде фин, изтънчен и интелигентен, за да бъде оценен от по-широка аудитория. Може би по-правилното му програмиране беше в някакъв по-късен час. Най-големите маниаци вече са го гледали по Интернет.
В едно съм категоричен – ако скоро не сте следили и сте зажаднели за телевизионен филм от най-висока класа – не пропускайте „Доживот“. За съжаление, сезоните на поредицата са само два, а общият брой епизоди – точно 32. Явно и в Америка не оцениха достатъчно качествата на сериала, защото от NBC не го подновиха за трета година. Но колкото – толкова.
Освен една от най-добрите мъжки роли, в „Доживот“ ще видите и един от най-симпатичните женски персонажи в този жанр – героинята на красивата и талантлива Сара Шахи. За тази актриса тепърва ще има много по-големи роли в Холивуд.

„Доживот“ ще върви в делничните дни от 20 часа. VIP Dance вече ще започва от 21.00.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s