Тони Димитрова: Харесвам провокацията в рекламата

на


Тони Димитрова е на 23, но изглежда с няколко години по-млада. “Даже направо си ме мислят за малка, но какво да направя”, коментира тя. Родена е в Стара Загора и следва реклама в софийския НБУ. Работи като freelancer по рекламното обслужване на различни фирми. Семейният й бизнес е свързан с AVIN boutique – студио за мода и дизайн, което лансира бутикови облекла у нас и в чужбина. Тони, която се изявява и като модел, е поредното забележително момиче в серията интервюта на този сайт “Бъдещи звезди”.

– Тони, какво е за теб модата?
– Най-простото средство да разкриеш личността си. Но за да е добре облечен човек, преди всичко трябва да се чувства добре, когато е съблечен.

– Добре казано. Коя е най-голямата трудност за една жена, която се занимава с мода?
– Да обясни на повечето жени, че понякога е нужно да използват дизайнерски услуги и стилист, за да се представят на ниво. Проблемът не е в това, че не виждат решението, а в това, че не виждат проблема. Радвам се, че напоследък работата на стилистите и дизайнерите се оценява все повече и повече. Но все още не достатъчно.

– Кое е най-хубавото на това да си модел, да позираш?
– Самочувствието, което ти дава. И запечатването на един красив момент от младостта и безгрижието на една жена.

– А най-лошото?
– Има ли лошо?! Може би умората. Отстрани изглежда лесно, но понякога е трудно да си 10-12 часа в кондиция и да задържиш най-доброто си излъчване на фокус. Има и физически момент в цялото това упражнение.

Най-ефективната реклама в модата за теб?
– Много харесвам провокативните реклами. Изисква се голямо въображение и неспокоен дух, за да се постигне нещо наистина въздействащо. Напоследък все повече модни компании залагат на този имидж. От прима виста винаги се сещам за Том Форд – няма такава провокация, на границата с перверзното. Безспорно любимият ми фотограф за момента е Тери Ричардсън. Много от снимките му изглеждат аматьорски, trash кадри, заснети с любителски фотоапарат. Но хората се избиват, за да ги снима.
(Тери Ричардсън е фотографът с небрежна риза, татуирани ръце и стари кецове, който стои зад скандалните рекламни кампании на Sisley, Gucci, Levi’s, Miu Miu, Club Monaco, Supreme, Hugo Boss, Anna Molinari, Stussy, Baby Phat, Jigsaw, Evian, Eres, HRM, Tommy Hilfiger, Diesel. Наскоро даже засне и корица на Playboy USA)

– Добре, коя ти е любимата реклама?
– Не съм от хората, които са постоянни в мислите и настроенията си и в този смисъл не мога да си позволя да харесвам нещо конкретно и еднозначно. Харесвам някои стилове и визии като цяло. Последното,което гледах беше календарът на Lavazza – думите са излишни.

– Съгласна ли си с максимата, че в днешната реклама най-вече еротиката продава?
– Абсолютно да. Естествено, всичко зависи от таргета, продукта, поставените цели. Но е безспорен факт, че продукти, които позволяват подобна насоченост, постигат голям ефект именно чрез реклами с еротични апели.

– Хубавата външност пречка ли е или предимство за една бизнес-дама?
– В началото на кариерата е пречка, после е удоволствие. На симпатичните дами им се налага да положат два пъти повече усилия – първия път – за да убедят събеседника си, че не са безумно посредствени, и втория път – за да изложат разумните си аргументи.

– Случва ли ти се да те подценяват? Как се бориш с това?
– Често – да. Абсолютно да. Усмихвам се широко и спокойно. Излагам някакво смислено решение на проблема, който обсъждаме. След момента на изненадата от отсрещната страна, разговорът тръгва по-естествено и нещата се случват.

– Какъв е най-големият плюс на живота в Стара Загора в сравнение с този в София? А най-големият минус?
– Това е въпрос за някой, който се е застоял на поне едно от двете места. Твърде космополитна съм, за да дам трезва преценка. Винаги търся предимствата, възможностите. В този смисъл София си е изцяло предимство.

– Кои са любимите ти заведения в Стара Загора и в София?
– Според настроението. Харесвам стилове като Chillout и Lounge и предпочитам заведения с подобна музика. В Стара Загора е приятно в Bedroom. В София – всичко зависи от хората с които споделям момента и вечерта.

– Какво у себе си харесваш най-много?
– Физически? Не харесвам този въпрос.

– Сигурен бях.

– Харесвам различните си лица. И това, че винаги събирам около себе си интересни хора, които провокирам да се забавляват. Това е далеч от физиката, но е единственото, което действително харесвам.

– Има ли българска или световна звезда, на която би искала да приличаш?
– Разбира се, че има страхотни жени на които се възхищавам. Дори е странно, че се възхищавам от толкова много. Харесвам почти всяка жена, която изглежда добре и вълнува сетивата. Затова и няма да конкретизирам имена. След като са станали известни с някои свои качества, значи са достойни за възхищение. Не всеки може да го постигне.

– Коя според теб е най-сексапилната българка?
– Допадат ми новите лица, които лансират мъжките списания. В тези момичета има толкова емоция и въображение. Но изключително красива и въздействаща сега за мен е Мария Игнатова – страхотен чар.

– Какво в днешните мъже те дразни?
– Няма такова нещо. Мисля, че се справят добре.

– Какъв тип мъже харесваш?
– Тип? Харесвам мъжете, които ме харесват. Това е моят тип.

– Чудесен отговор. Обичаш ли да експериментираш в секса? Има ли нещо, което никога не би направила?
– Експериментирането ми е първа природа. Понякога прекалявам, после се събуждам, оценявам, преценявам и в крайна сметка винаги ми харесва.

– За или против порното?
– Абсолютно за мъжете. Според случая – и за жените. Как мога да бъда против нещо, което прави толкова много пари годишно, използва последната дума на техниката и произвежда огромно количество продукция? Там никога няма криза. Винаги са на зелено. 🙂

– За или против пластичните операции? Ти би ли се подложила на такъв тип разкрасяване?
– Пак съм ЗА. Може би бих се подложила, но не на някоя типична операция за доказване на първични полови белези.

 

– Кой е най-оригиналният комплимент, който си получавала?
– Последно беше в Рим, един страхотен джентълмен на средна възраст. Изреди ми няколко класически Bella, complimenti и т.н. Беше някак непринудено, интелигентно и много на място. Всеки комплимент е оригинален, когато е на място и човек наистина го чувства.– Кажи за финал някаква житейска мъдрост, която харесваш и спазваш.
– Ще кажа две: 1. Никога не можеш да направиш втори път първо впечатление. 2. Истината никога не възбужда достатъчно…

Един коментар Добавяне

  1. newbie34 каза:

    Интересно момиче. Има потенциал. И на мен като заралия София много ми харесва, но ако човек търси по-спокоен ритъм на живот Зарата си е идеално място. Но определено столицата предлага голямо разнообразие във всеки един смисъл за младите хора.

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s