Записки от "Стани богат"

на


Малко впечатления от скорошното ми гостуване с Николета при Ники Кънчев:

– С Лозанчето се чакахме пред „Планет“, тъй като тя не знаеше къде точно се намира студиото на „Олд скуул“ в Овча купел, та щеше да кара зад мен, перфектно гримирана от Джули Ангелова. Наложи се да я чакам не повече от 5 минути в съботния следобед. Бях сигурен, че тя ще е с първата кола, която ще направи неразрешения ляв завой откъм Ректората ;). Ники пристигна с черeн Nissan GT-R, наскоро обявен за World Performance Car of the Year. Не мога да кажа, че конкретно на нея й отива, но без съмнение това е една от най-хубавите и мъжествени спортни коли, които съм виждал. Няма Ферари, няма Порше, няма Корвет, няма Ламбо-мамбо. Убиец. Цяло чудо е, че Милен Марчев, фен номер едно на японското машиностроене, още не се е сдобил със същата.

– Студиото в Овча купел е голямо и в никакъв случай уютно. В съседство с него е декорът на „Цената на истината“. Преди шоуто попълнихме списъка с приятели, на които може да се обадим по време на играта. Оказа се, че най-ценният жокер – племенникът ми Сашко – ще ходи на баскетболен мач и няма да си стои зад компютъра. Останаха надеждите, че ще използваме един приятел-хакерче на Николета, или майка ми за въпроси от необятната област на световната литература. Но, както знаете, се падна нещо за индианците анасази и решихме изобщо да не употребяваме последния си жокер. Имаше голям риск да се заблудим и да загубим 15 000.

– Преди нас се снимаше предаването с Найден, което май ще се излъчи този вторник. Той беше решил да участва без помощник и се справяше доста добре. Периодически се обръщаше към водещия с „Кънчо“. Въпросите не ми се сториха трудни.

– Николета, както винаги, се притесняваше, че ще се изложи. Тя непрекъснато е под стрес от нещо подобно, а аз я успокоявам, че няма за какво – при положение, че никога не се е правила на по-умна и по-специална, отколкото е. „Ти не си сегашната Мис България, дето парадира с две висши образования и всички й се смеят“, аргументирах се аз и Ники уж се успокои.

– В студиото при Кънчев е много студено. Ние с него бяхме окей костюмите си, но не зная как тя издържа почти гола повече от час.

– Дали има напрежение по време на играта? Ами да, доста напрегнато е, всичко се снима като на живо. А и сложността на първите въпроси ме стъписа. Откъде накъде ще знаем какво е „милонга“? Или пък за продължението на „Мечо Пух“, написано от Бенедиктъс? Това не бяха въпроси за 1000-1500 лева, а за повече. За сметка на това онзи за шиптърите беше по-лесен, отколкото можеше да се очаква.

– Ники Кънчев е по-добър водещ, отколкото повечето зрители си дават сметка. Във всеки един момент е в състояние или да те заблуди, или да ти подскаже по достатъчно деликатен начин – без нито публиката, нито ти даже да разбереш как го е направил. Не се сещам за друга тв звезда у нас, която да съчетава в себе си едновременно ерудиция, телегеничност, артистичност и професионално отношение към работата, без да престава да се държи свойски с всички.

– След края на шоуто един куп младежи искаха да се снимат с Николета и ми бутнаха в ръцете некви нокии да ги увековеча. Е, увековечих ги. Гледаха я като извънземна. Впрочем, това е най-близкото определение за нейния тип красота. За мен тя е неземна. Даже не се възбуждам сексуално докато я гледам. Възприемам я като същество от някаква друга раса, не от човешката.

– Веднага след снимките тя замина за тренировките си във VIP Dance – предстоеше надпреварата за връщане на 3 отбора обратно в играта. Е, върнаха ги. По булевард „България“ нисанът изяждаше всички с лекота, а на светофарите от съседните коли с изненада откриваха кой управлява това чудо и се кефеха. Аз пък си свалях с мокри кърпички дебелия слой грим от лицето и слушах радиошоуто на Пийт Тонг.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s