Черният списък на Игор


Игор Марковски си няма блог като моя, но това не му пречи да има мнение по въпросите, които се обсъждат тук. Ето и неговия черен списък от фирми, който получих по мейла:

Apple България – всичко там е умножено по три в лева. Дори в Интернет можете да поръчате на съвсем друга цена техните продукти. Да не говорим за сервиза им – супер нагло ти искат пари само с диагноза по външен вид – опа, виж ква кола спря пред офиса, опа, идват при нас, значи сега ще го одрусаме тоя… На светлини години са от Америка и това си е!

Абсолютната подигравка в еднаквите цени на бензина и дизела по бензиностанциите – за какво има Лукойл, ОМВ, Шел и т.н. като цените са еднакви! И това било свободен пазар? Ха ха ха!

Всички PR на мобилните оператори. Така и не се научиха, че код нула три осмици – не съществува. Влезте в който и да е магазин на Мтел, за да си платите сметката, и ще ви попитат кой ви е номера на телефона. Ако случайно кажете само номера, а то е ясно че префиксът е 088, тогава заблудената патица ви казва – А, това е невъзможно, има една цифра повече, или липсват две, или нещо от тоя род. И питам – защото съм спорил с патките там – ами тогава що звъним на звезда осем осем, а не на звезда три осмици? И те нямат отговор на този въпрос. Така е придобило някаква нагласа в обществото, предимно селяни, които казват – пиши бе – нула три осмици, или нула осем осем седем… Няма такъв префикс! НЯМА! Както и няма 0899, 0878 – важи и за другите оператори и другите PR на съответните оператори! Глобул – 089, Виваком – 087. Точка!

КАТ – това не е фирма, но е едно звено от държавата, което е феноменално във всяко едно отношение

за ЧЕЗ не ти пиша – ако не знаеш, ги осъдих и им разказах играта – и сега са по тихи от тревата – осъдих ги за 8700 лв с лихвите барабар, но това е друга история!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s