2 Comments Add yours

 1. Vasko каза:

  Няма ли най-накрая във всички държавни институции да почнат да дават много по-серизен шанс на младите и хора като Петела, да спрат да се тикат навсякъде.
  Можеше спокойно да остане в България и някой млад кадър да отиде в ЮАР. Писна ми да слушам, дразнещия тембър на Петела на всеки голям форум – Евро, СП, Лятна и Зимна Олимпиада…
  Не вярвам да има футболен фен в България, който да не е съгласен с написаното в статията. Освен, ако родата му не работи в БНТ.

  Like

 2. Никс каза:

  В увлечението си да критикуваш БНТ (на места с пълно право) си пропуснал една огромна грешка – възвеличал си Диема, па макар и на фона на БНТ.
  Гледах и слушах внимателно цялото Евро'08. Коментаторите на Диема бяха скучни и болезнено банални. Доста хора ги приеха добре просто защото бяха нещо ново, нещо различно от досегашното статукво. Но това e елементарна заблуда и само по себе си не ги прави добри коментатори. По-поносими са от Петела, но са на едно ниво с останалите. А Никола Ибришимов от БНТ примерно коментира много по-добре от всички тях. Както и един, чието име не знам.

  Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s