Цитат на деня

на

Ти, „борецо“ срещу жълтата преса, ти, глашатайо на „истината“, ти, крепителю на „етиката“, точно ти нямаш право да ми се правиш на светена вода ненапита. Защото точно ти, пропагандаторе на разрухата и девиацията, който днес громи т.нар. жълта преса със страстта на педофил към голо момченце, си сред основателите на флагмана на жълтата преса у нас – вестник ШОК. 


Да, вестник ШОК! Има те в карето на сигналния брой и на брой №1. Всеки може да го види. Тези броеве фигурират и в конгресната библиотека на САЩ. Като автор обаче те няма, което налага извода, че си се подвизавал анонимно. Да, отказал си се от по-нататъшно сътрудничество с този вестник, разочаровал си се от него, знам го лично от теб. Вероятно си постъпил достойно. Отстоял си себе си. Но какво стана, драги, с теб през годините? 


Остана си същият като духа на вестник ШОК – скандален, брутален, екстремен, предизвикателен, краен, перверзен, с болезнен афинитет към уродливото в социума, в телата, в душите… 10 години не спря да се ровиш из света на отрепките, затворите, проститутките, болните, лудите, шашавите… Стигна дотам всяка вечер по телевизията да обясняваш как всички трябва да хукнем на лов за… педофили. Как трябва да преследваме някакви чичковци с шлифери!

Милен Милушев, главен редактор на агенция „Блиц“, в коментар

Един коментар Добавяне

 1. m6 каза:

  Преди много време четяхме „Егоист” , а после и О.Е. –то на Карбовски.

  О.Е. ни впечатляваше с неподозираната си дотогава скандалност , както и самият Карбовски…до момента в който не прекали с употребата на скандалните думички, а също с истерията си да ни набива в главите, че България е страната с „ Психологията на компота”, че всяка българка е по манталитет проститутка и ако някоя още не се е продала, то е защото не е имала предоставена и възможност, че не е лошо да изравяш мъртъвци и да разнасяш костите им, навирайки ги в очите на техните близки, за да изкараш по някоя още сълза от пресушените им, изцедени безмилостно души и да докараш драматизма в предаването си, ако ще да е на инвалидна количка, а пък ако избием и циганите ще е най-добре.

  Да, ама на теб понякога ти се допива компот и се сещаш каква хубава лютеница е варяла баба ти на село и се размечтаваш да можеш да си намажеш една филия, ако ще после всички психолози и авторитети да те заклеймят, че и в дъното на твоята душа вирее злото на „ бурканената психика”. Поглеждаш към майка си и някак не си я представяш като проститутка, нищо че е пропуснала много житейски възможности за бъдеще, да ти създава настояще и се питаш защо най-гадните ругатни са на майка. Знаеш, за съжаление от житейски опит, че смъртите болят и няма нужда да привикваш постоянно всички призраци. Накрая, за куриоз, се сещаш, че в класа ви имаше едно циганче и то беше свястно дете и дори не ви е заразило с нелечима болест, а си беше просто едно дете от вашия клас.
  Освен всичко друго вече не се впечатляваш и от циничните думички, има ги предостатъчно и в изобилие навсякъде край теб.
  И се запитваш не е ли един лексикален вандал въпросния Карбовски, който постоянно се опитва да ти вмени вина, че принадлежиш на българския род, а най-вероятно освен родовата си простотия носиш и куп други генни мутации, за които и не подозираш, така че по-добре да си мълчиш. И да го слушаш как назидава.

  Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s