И сега какво?

на

– Многознайковците, дето искаха оставка и промяна, изведнъж започват да намекват и да обясняват, че не може с магическа пръчка да се подобри положението на хората.

– Социалистите бягат от присъствие във властта като от горещ картоф. Къде къде по-изгодно е да си стоиш в опозиция още няколко месеца и само да повтаряш, че ако не спечелиш изборите на лято, те ще бъдат манипулирани и нечестни.

– Иван Костов искаше правителството да подаде оставка, сега се сърди, че подало оставка.

– Протестиращи изтъкват, че не искали да заменят Борисов със Станишев или да се връщат хора като Кунева или Доган във властта. О, нима?

– Сега предстои формулирането на нови искания, по възможност абсолютно неосъществими, за да може някакви хора да продължат да имат основание да негодуват и протестират, макар и неясно срещу кого и какво. Важното е да ги дават по телевизията и да показват загриженост за народа.

– На хората започна да им прилошава само при мисълта какви обещания им предстои да слушат тепърва. На други пък започва да им става притеснено отсега какво ли ще е, ако хора като Борисов всеки ден им държат сметка защо няма ефективни резултати от управлението им.

– Един куп социолози, политолози и пишман-експерти сега са раздвоени. Да започват ли отсега да агитират в полза на партията-майка, или да изчакат още малко, защото може би е рано и е опасно гневът на хората моментално да се стовари върху тях. Толкова смешни физиономии в тв ефира отдавна не е имало.

Плакатите на площад „Фейсбук“ днес рязко се смениха. Постоянно е само желанието на някои хора да негодуват и да чакат някой „да ги оправи“.

2 коментара Добавяне

  1. Анонимен каза:

    Бойко Борисов трябва да продължи започнатото! Единственото ни спасение е той!Не може заради 300-400 лумпена снощи да плаща мнозинството от хората, които са избрали Борисов и продължават да вярват в него!Ние не искаме комунисти и депесари мазни и крадливи да ни управляват!Аз отново ще дам моя глас за Борисов!Единственото ,което искам е да се потърси съдебна отговорност на Станишев,Доган и Костов в купом с марионетките им! Иначе нямя излизане от този омагьосан кръг!

    Харесвам

  2. Ivan Gavazov каза:

    Офф и аз това се питам. Струва ми се, че през последните 48 часа не остана здраво мислещ човек в България. Много точно сте написал нещата каквито са . Моите адмирации!

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s