Цитат на деня

на

Когато се раждат, бебетата от другите нации плачат: “Уа-уа-уа”. Българското бебе обаче пищи: “Маааафи-я!” Защото то се ражда в ужас и болка, около него се движат някакви сенки, студено му е, не знае какво му се случва и защо.

Но щом изкрещи силно “Мафия!”, светът вече добива очертание и става логичен. Веднъж щом посочи мафията, българското бебе вече знае кой е виновен, кой трябва да бъде наказан и кой да го накърми. Кърмата – това е мама. Всичко останало е мафия, олигархия, Държавна сигурност и корумпирани съдии.

Не само националистите у нас се борят с мафията и олигархията. Против тези язви на обществото са и ГЕРБ, и БСП, и Реформаторският блок, а напоследък и ДПС. Човек просто се чуди откъде мафията и олигархията успяват да се промъкнат в политиката, в банките, в правосъдието, в телевизиите, едва ли не под креватите на хората, след като кордонът от борци срещу мафията е толкова плътен.

Няма друга нация, която да произвежда и консумира толкова много зелен хайвер. 60 на сто от избирателите не гласуват, но 60 на сто искат гласуването да стане задължително и вярват, че то ще излекува това, което ги е отказало от гласуването. След което ще излекуваме мъките на 25 години реформи с още 4 години реформи.

Така че, вместо да говорим за политика, по-добре да попитаме кога най-сетне Пулев ще стане депутат. Има всички данни, включително и фотосесия със силиконка в сатенени чаршафи. Като добавим и борбата с мафията, готов е да води две листи.

Валери Найденов в коментар за „24 часа“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s