Mall Rousse

на

По-точно – само 2 важни части от него, които работят засега – Cinema City и Carrefour. Първи впечатления:

– Достатъчно голям и добре осветен паркинг. За съжаление (невинаги през зимата ще е над нулата като днес) – само на открито.
– Карфурът се е настанил в пространство, което очевидно е било проектирано за по-малък хипермаркет, например Пикадили или Билла. Това прави разпределението на щандовете и касите малко разхвърляно. Понеже в момента целият град Русе е тук, лудницата е невъобразима. Като цяло – любезно и сравнително бързо обслужване.
– Кинокомплексът е разположен на огромна площ – много по-голяма от тази в софийския мол. Има общо 10 зали. Освен центъра за пуканки, шоколади и напитки, обаче има само още едно заведение наблизо – сладкарницата за торти и сладолед. Всички останали заведения ще отварят тепърва, в неопределен засега срок. Макар че ако работеха от днес, щяха да реализират рекордни обороти. Но, както често става в България, кой да се усети. Обичаме да се оплакваме, че няма пари, но не винаги се ориентираме как да ги спечелим.
– Огромен минус – в цялото огромно фоайе на Cinema City няма покритие на gsm-сигнала. Вътрешните клетки били монтирани, но няма връзка с антени извън сградата. Дано този въпрос бъде решен час по-скоро.
– Имаше добър сигнал за безплатен интернет, и доста хора, които се възползваха от него.
– Като цяло интериорът на мола е един от най-хубавите, които съм виждал досега – облицовка, материали, украса, проникване на дневна светлина от покрива.
– Самата сграда е с внушителни размери – такова чудо може да се построи само извън София и в сравнително отдалечен от центъра квартал.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s