Happy Birthday to Villy

Днес Велислава Каймаканова (вече и тире Ножарова) има рожден ден. Тук виждате един от първите й автопортрети – от времето, когато се запознахме, по Интернет.

Какво да ви кажа за нея? Ако не знаете коя е и с какво се занимава, може би не е необходимо и да научавате. Сигурно живеете в един друг свят. Но по-вероятно знаете.

Тя е фотографката, при която всички звезди и модели искат да се снимат. И която е в състояние да превърне един обикновен модел в звезда.

Напоследък Вили е и нещо като арт-душманин за всеки лаптоп и телефон, изпречил се на пътя й. Моментално го хваща и го превръща в някакво произведение на изкуството.

Моите засега съм ги опазил. Ще чакам да влязат в официалния каталог на Sony и тогава.

Но тук ставаше въпрос за рождения й ден. Честит празник, Вили, и бъди все такава креативна и нестандартна личност, напук на всякаква професионална (понякога и не толкова професионална) завист. Във фотографската гилдия не само е трудно да постигаш успехи – още по-трудно е да живееш с тях.

Cheers!

One Comment Add yours

  1. Честит рожден ден и от мен!
    Пожелавам на Вили на първо място,разбира се да е много здрава и да продължава в същия новаторки дух да твори,и да реализира всички нейни проекти и мечти!

    Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s