Playmate 2012

на

Тези дни непрекъснато ме питат какво мисля за новата Плеймейт на годината – Силвия Бахати.  Отговарям: лично на мен ми харесва, смятам че е хубава и секси и че ще носи титлата с достойнство. Далеч повече я заслужава от Черната Златка (2009), например. Всъщност то след нея която и да избират, винаги е напредък.

Лично аз обаче не бих фаворизирал модел, който вече се е изявявал в Penthouse, FHM (2009), №69 (2010) и други издания (2011), а бих предпочел да лансирам свое, плейбойско откритие, доколкото ми е възможно. Като примери за такива бих посочил Мадлен Пенева (2004), Николета (2006) или пък Златка Райкова (2007). Новата плеймейтка няма вина, че българското издание на Playboy днес се е докарало дотам да не може да събере 12 непознати и достатъчно хубави кандидатки.

Но докато гледах видеорепортажа от Банско по-долу, се запитах две по-важни неща – дали самата Силвия се гордее с титлата си от конкурс като тазгодишния? И дали самите му организатори са доволни, че изобщо са го провели в този му вид? Аз лично по-скоро бих се срамувал и даже бих помолил автора на видеото да го свали от сървъра на Vimeo, за да не разбира никой какво точно се е състояло в онзи пирински хотел.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s