You don’t need them, they need you

на

Ефектна и ефективна кампания на гражданската инициатива Bezdim.org, създадена от агенция Smarts (Мартин Марков, Радослав Бимбалов)

Общата печалба на 6-те най-големи тютюневи гиганта за 2012 година е 35 милиарда долара – равна на дохода на Кока-Кола, Майкрософт и Макдоналдс взети заедно.
Всяка година в света умират 6 000 000 пушачи. Десетки хиляди отказват цигарите. Тютюневата индустрия се нуждае от нови хора, с които да ги замени, за да запази печалбите си.

Един коментар Добавяне

  1. newbie34 каза:

    Така е, г-н Неделчев. Идеалният вариант би бил свят без цигарен дим, но не знам доколко е възможен. Лично аз не харесвам, когато някой ми пуши в лицето или пък задимени пространства. Би следвало едните да уважават другите, както и обратното. Тъжно ми е за хората, които са принудени да живеят или работят в такава среда, както и за тези, които по цял ден са по улиците в градовете и дишат прах и изгорели газове. Със сигурност всичко това ще се промени към по-екологична и чиста среда, просто е въпрос на време и то вероятно не много такова.

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s