Интро #96

на

Редакционният увод в септемврийския „Биограф“

Intro_96

Италианците знаят, че е важен стилът, а не толкова модата. За италианския стил не съществуват нито социални, нито възрастови ограничения.

Стефано Габана, моден дизайнер

Концертът на Ерос Рамацоти на 3 октомври в “Арена Армеец” няма да е първата му визита у нас. Италианецът беше тук и преди 4 години и отново предизвика фурор с песните си. Но крайно време беше да се появи и върху нашата корица – в брой, в който сме събрали и други италиански красоти, казано по-точно – bellissimi. Пуснете си неговата музика, докато четете, и душата ви ще се изпълни с лежерен хедонизъм и любов към живота. Ако искате да разберете коя е любимата ми песен на Рамацоти, отворете на 10-а страница и четете най-долу вляво.

Освен италиански и музикален, този Biograph e и актьорски. Мариус Куркински, Георги Стайков и Иван Юруков са три емблематични лица за българския театър и кино. Първият от тях дори е бил на корицата на четвъртия ни брой от декември 2011-а. И тримата са не само популярни и обичани, но и артисти, които имат какво да кажат и извън професионалното си амплоа. Така че няма как да не се гордея, че присъстват върху септемврийските ни страници.

Приятно четене.

Георги Неделчев,

редакционен директор

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s